Ansøgningssæsonen 2019
Designholdene:
Hele 11 elever fra Arkitektur & design er optaget på Arkitektskolen KADK. To er optaget på Arkitektskolen i Århus, og en er optaget på Danmarks designskole KADK. To er optaget på Smykker, Teknologi og Business på KEA, og en på bygningskonstruktøruddannelsen på KEA. En af beklædningseleverne er blevet optaget på Production Design på Glasgow School of Art. En er optaget på Designskolen i Kolding, tre på designteknologuddannelsen på KEA og en på beklædningsuddannelsen på VIA University College.

Fotografi:
En elev fra fotoholdet er optaget på Glasgow School of Art. En er kommet ind på Det Jyske Kunstakademi og en på kunstakademiet i Bergen. En starter på fotoskolen Gamleby i Sverige, og en er optaget på Mediegrafikeruddannelsen. En elev fra Foto's efterårshold er optaget på det Kgl. Kunstakademi.

Billedkunst A og B:
Seks elever fra billedkunstholdene er optaget på det Kgl. Danske Kunstakademi. Fire af dem er fra efterår- og forårsholdet på denne årgang, og to gik på Vera for et år siden. Fem elever er optaget på Det Fynske Kunstakademi og fem elever er optaget på Kunstakademiet i Bergen. En elev er optaget på Hochschule für bildende Künste Hamburg, en er optaget på Det Jyske Kunstakademi og en er optaget på kunstakademiet i Malmø. To er optaget på kunstakademiet i Wien, og to er på Kunstakademiet i Oslo. Tre er optaget på akademiet i Trondhjem.

Hvordan er det at søge ind?
Christine Due, der gik på Billedkunstlinien i 2015, har skrevet en fin beretning om sine oplevelser og tanker med at søge på Gerrit Rietveld Academie i Amsterdam, læs på I DO ART: idoart.dk - en tur til Gerrit Rietveld Academie
(Christine kom ind på Kunstakademiet i Bergen og tog bacheloreksamen derfra i maj  2019.)

HøjreKolonne

Meld dig på Vera
Kurserne i foråret 2020 løber fra 20. januar - 19. juni. Der er i øjeblikket ikke flere ledige pladser i foråret 2020.
Du er altid velkommen til at ringe til skolen og høre nærmere og evt. lave en aftale om at komme og besøge os.
Du kan udfylde en tilmelding her

visning

67% / 33%. Venstrekolonne 2/3 - Højrekolonne 1/3