Nyheder

Offentlige arrangementer:
2.3. 4 elever fra Billedkunst B udstiller i projektrummet, Åboulevarden 9c.
8.3. kl 10.30.: Foredrag med Fie Norsker
23.3. kl 15 -18: Midtvejs - åbent hus og udstilling
13.6.  og 14.6. kl 15 - 18:  Afslutningsudstilling for forårsholdet

Ansøgningssæson
Der er travlhed med ansøgninger på alle skolens linier. Designholdene er gået i gang med KDAK's opgave og ansøgere fra billedkunstholdene har oploaded portefolier til Det kgl Kunstakademi, og er nu i gang med ansøgninger til de svenske og norske akademier.  

Optagelse på kunst og designskoler 2017
Billedkunst og Fotografi:
I alt 19 elever fra billedkunstlinien og fotoholdet er optaget på kunstakademier i Danmark og Europa! 
Fem elever fra billedkunstlinien og to fra fotoholdet er optaget på det Kgl. Danske Kunstakademi. Af dem er flere samtidigt blevet optaget på akademierne i Wien, Rietved og Malmø. To er optaget på Rietveld i Amsterdam og en er optaget i Wien. En fotoelev er optaget på Valand i Göteborg. Hele fem elever er kommet ind på kunstakademiet i Bergen. To er optaget på det Jyske Kunstakademi og to på det Fynske. En elev fra fotoholdet er optaget på fotouddannelsen på Mediehøjskolen.

Arkitektur og Design:
Ti elever fra Arkitektur og Design er optaget på arkitektskolen. To elever er optaget på Danmarks Designskole (KADK) i København, en er optaget på Glas og Keramiklinien på Bornholm og to er optaget på Designskolen i Kolding.

Beklædningsdesign:
Fire elever er optaget på KEA og to er optaget på Tekstilformidleruddannelsen på UCC. To er optaget på Danmarks Designskole (KADK), en er optaget på Paris College of Art, en på Magretheskolen. En har fået  læreplads som Stylist på Eurowoman

Christine Due, der gik på Billedkunstlinien i 2015, har skrevet på I DO ART om sine tanker og oplevelser med at søge på Gerrit Rietveld Academie i Amsterdam: idoart.dk - en tur til Gerrit Rietveld Academie  (Christine går nu på 2. år på Kunstakademiet i Bergen.)

HøjreKolonne

Start på VERA
Du kan tilmelde dig efterårssæsonen 2018, det løber fra 13.8. til 14.12.  her.  Du er også altid velkommen til at ringe til skolen og høre nærmere og evt. lave en aftale om at komme og besøge os.

visning

67% / 33%. Venstrekolonne 2/3 - Højrekolonne 1/3