Nyheder

Offentlige begivenheder
Fredag d.31.8. Billedkunst A's første udstilling i Projektrum VERA på Åboulevarden
Fredag d.12.10. kl. 15 - 18 Midtvejsudstilling/ Åbent hus

Studierejser
Arkitektur og Designholdet tager på studietur til Japan i efteråret! Fotografi og Billedkunstholdene tager til Madrid, og beklædningsdesign til Paris.  I forårssæsonen har Arkitektur og Design været i Milano og beklædningsholdet i Paris. Billedkunstholdene har været i Glasgow og Fotoholdet i Madrid. Se billeder fra studieture her.

Ansøgningssæson 2018
Hele 11 elever fra arkitektur og Design linjen er optaget på arkitektskolen i København, to er optaget i Århus. To starter på  KADK og en på Designskolen i Kolding. En er optaget på Rietveld academy i Amsterdam. En er optaget på den danske Scenekunstskole. 

Tre elever fra Beklædningsdesign er optaget på KEA, en er optaget på VIA Design i Århus. En kom ind på KADK's mode og tekstillinie og en er optaget direkte på kandidatuddannelsen samme sted. En er optaget på Designskolen i Kolding. 

Én billedkunstelev er optaget på det Kongelige Danske Kunstakademi. To elever starter på det Fynske og én på det Jyske Kunstakademi. To elever kom ind på Gerrit Rietveld Akademiet i Amsterdam. Én elev blev optaget på det Kongelige Kunstakademi i Den Haag. Hele ti elever er optaget på Kunstakademiet i Bergen, to kom ind på det Kongelige Kunstakademi i Oslo og én i Trondhjem.Én elev fra efterårsholdet er optaget på Kunstakademiet i Paris. 

En elev fra fotoholdet kom ind på Kunstakademiet på Island.  En foto-elev er optaget på akademiet Valand i Göteborg, én er optaget på Fotografisk Kommunikation på Mediehøjskolen og én starter på Journalistuddannelsen.

Christine Due, der gik på Billedkunstlinien i 2015, har skrevet på I DO ART om sine tanker og oplevelser med at søge på Gerrit Rietveld Academie i Amsterdam: idoart.dk - en tur til Gerrit Rietveld Academie  (Christine går nu på 2. år på Kunstakademiet i Bergen.)

HøjreKolonne

Start på VERA
Så er vi i gang med efterårets kurser, der løber fra 13. august til 14.december. Du kan tilmelde dig til kurserne forår 2019 her. Du er altid velkommen til at ringe til skolen og høre nærmere og evt. lave en aftale om at komme og besøge os.

Personale
Vi er meget glade for at byde velkommen til billedkunstner Pernille Kapper Williams som underviser på Billedkunst B. Pernille vikarierer for Christian Schmidt-Rasmussen, som har orlov i efterårssemesteret.  

visning

67% / 33%. Venstrekolonne 2/3 - Højrekolonne 1/3