Offentlige arrangementer

24.5. -25.5. Overblik. Udstilling i projektrum VERA, kurateret af Ishan Saad fra Billedkunst A.
7.6 - 17.6. Fotoholdet deltager i CPH photofestival
13.6. - 14.6. kl 15 - 18:  Afslutningsudstilling for forårsholdet

Studierejser
NYT! Arkitektur og Designholdet tager på studietur til Japan i efteråret!
Arkitektur og Design har været i Milano og beklædningsholdet i Paris. Billedkunstholdene har været i Glasgow og Fotoholdet i Madrid. Se billeder fra studieture her.

Ansøgningssæson 2018
Hele 20 elever fra arkitekturlinien er blevet inviteret til optagelsesprøve på baggrund af løsning af hjemmeopgaven! Seks skal til prøve på designskolen, og en er allerede optaget på Gerrit Rietveld Akademiet i Amsterdam. De fleste på beklædningsdesign har søgt KEA og afventer endeligt svar midt i juli.

En billedkunstelev er optaget på det Kgl Danske Kunstakademi. Flere elever har søgt det Fynske og det Jyske kunstakademi, og venter på svar. Tre elever fra billedkunstholdene er optaget på Gerrit Akademiet Rietveld i Amsterdam. En elev er inviteret til samtale på det Kongelige Kunstakademi i Den Haag. En elev er optaget på akademiet Valand i Göteborg, en anden er øverst på ventelisten.  Syv elever er inviteret til det videre optagelsesforløb på Kunstakademiet i Olso, 10 elever skal til samtaler i Bergen og Trondhjem.
En elev fra fotoholdet er optaget på Kunstakademiet på Island og skal også til samtale på flere norske akademier. Flere har søgt ind på fotografisk kommunikation på Mediehøjskolen, på det fynske og det jyske kunstakademi. En er optaget på Journalistuddannelsen.

Christine Due, der gik på Billedkunstlinien i 2015, har skrevet på I DO ART om sine tanker og oplevelser med at søge på Gerrit Rietveld Academie i Amsterdam: idoart.dk - en tur til Gerrit Rietveld Academie  (Christine går nu på 2. år på Kunstakademiet i Bergen.)

HøjreKolonne

Start på VERA
Du kan tilmelde dig efterårssæsonen 2018, det løber fra 13.8. til 14.12.  her.  Du er også altid velkommen til at ringe til skolen og høre nærmere og evt. lave en aftale om at komme og besøge os.

visning

67% / 33%. Venstrekolonne 2/3 - Højrekolonne 1/3