Studierejser
Arkitektur og Designholdet tager på studietur til Japan i efteråret!
I forårssæsonen har Arkitektur og Design været i Milano og beklædningsholdet i Paris. Billedkunstholdene har været i Glasgow og Fotoholdet i Madrid. Se billeder fra studieture her.

Ansøgningssæson 2018
Hele 20 elever fra arkitekturlinien er blevet kaldt til optagelsesprøve på baggrund af løsning af hjemmeopgaven. Seks har været  til prøve på designskolen, og afventer endeligt svar i juli.  En er allerede optaget på Gerrit Rietveld Akademiet i Amsterdam. De fleste på beklædningsdesign har søgt KEA og afventer endeligt svar midt i juli.

En billedkunstelev er optaget på det Kgl Danske Kunstakademi. To elever er optaget på det Fynske og en på det Jyske kunstakademi. Tre elever fra billedkunstholdene er optaget på Gerrit Akademiet Rietveld i Amsterdam. En elev er optaget på det Kongelige Kunstakademi i Den Haag. En foto-elev er optaget på akademiet Valand i Göteborg, en billedkunst B-elev er øverst på ventelisten der.  En elev fra efterårsholdet er optaget på Kunstakademiet i Paris. Syv elever er inviteret til det videre optagelsesforløb på Kunstakademiet i Olso, hele 10 elever er optaget i Bergen og af dem er flere også optaget i Trondhjem.
En elev fra fotoholdet er optaget på Kunstakademiet på Island. Flere har søgt ind på fotografisk kommunikation på Mediehøjskolen og afventer endeligt svar i juli. En fotoelev er optaget på Journalistuddannelsen.

Christine Due, der gik på Billedkunstlinien i 2015, har skrevet på I DO ART om sine tanker og oplevelser med at søge på Gerrit Rietveld Academie i Amsterdam: idoart.dk - en tur til Gerrit Rietveld Academie  (Christine går nu på 2. år på Kunstakademiet i Bergen.)

HøjreKolonne

Start på VERA
Du kan tilmelde dig efterårets kurser, der starter 13. august og løber til 14.december her.  Du er også altid velkommen til at ringe til skolen og høre nærmere og evt. lave en aftale om at komme og besøge os.

visning

67% / 33%. Venstrekolonne 2/3 - Højrekolonne 1/3