Skolen er lukket i henhold til myndighedernes anvisninger!
Alle offentlige arrangementer og udstillinger på skolen og i projektrummet er aflyst. Vi gør, hvad vi kan, for alligevel at hjælpe eleverne videre med deres ansøgninger og projekter, og så vidt det er muligt, fortsætter undervisningen og vejledningen on-line. Vi er klar til at åbne igen, så snart det bliver muligt.

Forår 2020
I foråret har vi 69 elever på de fem faste linjer forårsholdet, som er i fuld gang med værker og projekter.  Yderligere 15 er startet på fortsætterkurser på Beklædningsdesign og Arkitektur & Design i februar. Foråret bliver som altid præget af ansøgninger til kunstakademier, arkitektskoler og designskoler i Danmark og Europa.

Studieture
Billedkunst A, B og Fotografi tager til Glasgow International Festival of Visual Arts, Beklædningsdesign tager til Paris, og Arkitektur og Design tager toget til Stockholm.

Offentlige arrangementer
AFLYST! Midtvejsudstilling og åbent hus d. 27.3.
Fotoholdet deltager i Copenhagen Photofestival 4.-14. juni
Afslutningsudstilling 17.6 og 18.6.

Sådan gik ansøgningssæsonen 2019
Designholdene:
Hele 11 elever fra Arkitektur & design er optaget på Arkitektskolen KADK. To er optaget på Arkitektskolen i Århus, og en er optaget på Danmarks designskole KADK. To er optaget på Smykker, Teknologi og Business på KEA, og en på bygningskonstruktøruddannelsen på KEA. En af beklædningseleverne er blevet optaget på Production Design på Glasgow School of Art. En er optaget på Designskolen i Kolding, tre på designteknologuddannelsen på KEA og en på beklædningsuddannelsen på VIA University College.

Fotografi:
En elev fra fotoholdet er optaget på Glasgow School of Art. En er kommet ind på Det Jyske Kunstakademi og en på kunstakademiet i Bergen. En starter på fotoskolen Gamleby i Sverige, og en er optaget på Mediegrafikeruddannelsen. En elev fra Foto's efterårshold er optaget på det Kgl. Kunstakademi.

Billedkunst A og B:
Seks elever fra billedkunstholdene er optaget på det Kgl. Danske Kunstakademi. Fire af dem er fra efterår- og forårsholdet på denne årgang, og to gik på Vera for et år siden. Fem elever er optaget på Det Fynske Kunstakademi og fem elever er optaget på Kunstakademiet i Bergen. En elev er optaget på Hochschule für bildende Künste Hamburg, en er optaget på Det Jyske Kunstakademi og en er optaget på kunstakademiet i Malmø. To er optaget på kunstakademiet i Wien, og to er på Kunstakademiet i Oslo. Tre er optaget på akademiet i Trondhjem.

Hvordan er det at søge ind?
Christine Due, der gik på Billedkunstlinien i 2015, har skrevet en fin beretning om sine oplevelser og tanker med at søge på Gerrit Rietveld Academie i Amsterdam, læs på I DO ART: idoart.dk - en tur til Gerrit Rietveld Academie
(Christine kom ind på Kunstakademiet i Bergen og tog bacheloreksamen derfra i maj  2019.)

HøjreKolonne

Meld dig på Vera
Kurserne i efteråret 2020 løber fra 17. august til 18. december. Du er altid velkommen til at ringe til os og høre nærmere, og evt. lave en aftale om at komme og se skolen.
Du kan udfylde en tilmelding her

Internt på Vera
Christian Smith Rasmussen, underviser på Billedkunst B, har orlov i foråret, imens han arbejder på en udsmykning til Metrostation Sydhavnen. Vi har været så heldige at få billedkunstner Pernille Kapper Williams til at vikariere på forårsholdet.

visning

67% / 33%. Venstrekolonne 2/3 - Højrekolonne 1/3