Hvis du vil gå her
Vi har et par ubesatte pladser på Fotografi i efterårssæsonen, men skynd dig hvis du vil være med.
Tilmeldingsblanket her. Vi åbner op for tilmelding til foråret 2020 i begyndelsen af september.
Du er altid velkommen til at ringe til skolen og høre nærmere og evt. lave en aftale om at komme og besøge os.

Offentlige begivenheder
Fra 23. juli afvikler PVC (Post Vera Collective) et sommerprogram med udstillinger i skolens galleri 'projektrum VERA' på Åboulevarden. Se mere her.

Studierejser
Arkitektur & design tager til Rottedam og Eindhoven, Billedkunst A & B - og Fotografi tager til Venedig-biennale i ..., og Beklædningsdesign tager til Paris. Se billeder fra studieture her, eller på #verarejse.

Ansøgningssæsonen 2019
Designholdene:
Hele elleve elever fra Arkitektur og Designlinien er optaget på Arkitektskolen KADK.  To er optaget på Arkitektskolen i Århus. En er optaget på danmarks designskole KADK to er optaget på Smykker, Teknologi og Business på KEA, og en på bygningskonstruktøruddannelsen på KEA. En af beklædningseleverne er blevet optaget på Production Design på Glasgow School of Art. En er optaget på Designskolen i Kolding, tre er optaget på designteknologuddannelsen på KEA og en på beklædningsuddannelsen på VIA University College.

Fotografi:
En elev fra fotoholdet er optaget på Glasgow School of Art. En elev fra foto-efterårsholdet er optaget på det Kgl. Kunstakademi. En er kommet ind på Det Jyske Kunstakademi og en er optaget på kunstakademiet i Bergen. En starter på fotoskolen Gamleby i Sverige og en er optaget på Mediegrafikeruddannelsen på Next. En er på venteliste til kunstakademiet i Trondheim.

Billedkunstholdene A og B
Seks elever fra billedkunstholdene er optaget på det Kgl. Danske Kunstakademis Billedkunstskoler. Fire af dem er fra efterår og forårsholdet på denne årgang og to gik på Vera for et år siden. Fem elever er optaget på Det Fynske Kunstakademi og fem elever er optaget på Kunstakademiet i Bergen. En elev er optaget på Hochschule für bildende Künste Hamburg, en er optaget på Det Jyske Kunstakademi og en er optaget på kunstakademiet i Malmø. To er optaget på kunstakademiet i Wien, og to er på Kunstakademiet i Oslo. Tre er optaget på akademiet i Trondhjem.

Hvordan er det at søge ind?
Christine Due, der gik på Billedkunstlinien i 2015, har skrevet en fin beretning om sine oplevelser og tanker med at søge på Gerrit Rietveld Academie i Amsterdam, læs på I DO ART: idoart.dk - en tur til Gerrit Rietveld Academie
(Christine kom ind på Kunstakademiet i Bergen og tog bacheloreksamen derfra i maj  2019.)

visning

67% / 33%. Venstrekolonne 2/3 - Højrekolonne 1/3