Nyheder

Afslutningsudstillinger
FOTOGRAFI åbner udstilling i projektrum VERA 12. juni kl. 15-20, og holder åbnet til 18. juni, alle dage kl. 15-18. Udstillingen fungerer som satelit-udstilling under Copenhagen Photo Festival. Udstillingen eksisterer også i en digital udgave, se den her.

Skolens øvrige linjer, BEKLÆDNING, ARKITEKTUR & DESIGN, og BILLEDKUNST holder afslutningsudstilling  i Struenseegade tirsdag 16., onsdag 17. og torsdag 18. juni. 

Ansøgninger til Design og Kunstskoler 2020
På trods af corona og nedlukning har eleverne været i fuld gang med ansøgninger i løbet af foråret og opnået gode resultater. Billedkunstakademierne har allerede afsluttet optagelsesprocesserne. Design og Arkitekturuddannelserne giver først endelige svar midt i juli. 
Billedkunst:
I alt seks billedkunstelever er optaget på Det Kgl. Kunstakademi i København, tre fra forårsholdet, to fra efterårsholdet 2019 og en fra foråret 2019. Hele otte elever er optaget på Det Fynske Kunstakademi, seks fra forårsholdet og to fra efterårsholdet 2019. To billedkunstelever er optaget på Det Jyske Kunstakademi. Tre elever fra billedkunstlinien er optaget på Gerrit Rietveld Academie i Amsterdam.  To er optaget på Kunstakademiet i Hamborg. To er optaget på Det Kgl Kunstkademi i Oslo og tre er optaget på kunstakademiet i Bergen.  
Design og Artkitektur:
En elev fra beklædningsdesign er optaget på Gerrit Rietveld Academie i Amsterdam. Ni elever fra designholdene og en enkelt fra foto har på basis af deres hjemmeopgaver været til optagelsesprøve på Designskolen KADK. Tolv elever fra arkitekturholdet har været til optagelsesprøve på Arkitektskolen samme sted, og alle fem ansøgere til Arkitektskolen i Århus blev inviteret til optagelsesprøven der. To elever har søgt designskolen i Kolding, og begge har været til interview der. Eleverne har opnået gode resultater ved optagelsesprøverne, og afventer de endelige svar. 

Hvordan er det at søge ind?
Christine Due, der gik på Billedkunstlinien i 2015, har skrevet en fin beretning om sine oplevelser og tanker med at søge på Gerrit Rietveld Academie i Amsterdam, læs på I DO ART: idoart.dk - en tur til Gerrit Rietveld Academie 
(Christine kom ind på Kunstakademiet i Bergen og tog bacheloreksamen derfra i maj  2019.)

HøjreKolonne

Meld dig på Vera
Kurserne i efteråret 2020 løber fra 17. august til 18. december. Du er altid velkommen til at ringe til os og høre nærmere, og evt. lave en aftale om at komme og se skolen.
Du kan udfylde en tilmelding her

Internt på Vera
Christian Smith Rasmussen, underviser på Billedkunst B, har orlov i foråret, imens han arbejder på en udsmykning til Metrostation Sydhavnen. Vi har været så heldige at få billedkunstner Pernille Kapper Williams til at vikariere på forårsholdet. 

visning

67% / 33%. Venstrekolonne 2/3 - Højrekolonne 1/3