Offentlige begivenheder
Fra 23. juli afvikler PVC (Post Vera Collective) et sommerprogram med udstillinger i skolens galleri 'projektrum VERA' på Åboulevarden. Se mere her.

Studierejser forår 2019
Fotoholdet har været i Budapest, Arkitektur og Design har været i Hamborg, billedkunstholdene tog til London, og Beklædningsdesign var i Paris i begyndelsen af maj. Se billeder fra studieture her, eller på #verarejse.

Ansøgningssæsonen 2019
Designholdene:
En af beklædningseleverne er blevet optaget på Production Design på Glasgow School of Art. Tre elever har været til optagelsesprøve på KADK's designskole og samtlige 17, der søgte KDAK's arkitektskole blev inviteret til optagelsesprøven. Syv elever har været til samtale på Designskolen i Kolding, og tre har søgt Arkitektskolen i Århus. Ti har søgt uddannelser på KEA og to har søgt Designteknolog-uddannelsen på VIA University College. Alle afventer på endeligt svar i slutningen af juli. Desuden har fem søgt arkitektskolen i Lund og en enkelt har søgt arkitektskolen i Oslo.

Fotografi:
En elev fra fotoholdet er optaget på Glasgow School of Art. En elev fra foto-efterårsholdet er optaget på det Kgl. Kunstakademi. En er kommet ind på Det Jyske Kunstakademi og en er optaget på kunstakademiet i Bergen. En starter på fotoskolen Gamleby i Sverige og en er optaget på Mediegrafikeruddannelsen på Next. En er på venteliste til kunstakademiet i Trondheim.

Billedkunstholdene A og B
Seks elever fra billedkunstholdene er optaget på det Kgl. Danske Kunstakademis Billedkunstskoler. Fire af dem er fra efterår og forårsholdet på denne årgang og to gik på Vera for et år siden. Fem elever er optaget på Det Fynske Kunstakademi og fem elever er optaget på Kunstakademiet i Bergen. En elev er optaget på Hochschule für bildende Künste Hamburg, en er optaget på Det Jyske Kunstakademi og en er optaget på kunstakademiet i Malmø. To er optaget på kunstakademiet i Wien, og to er på Kunstakademiet i Oslo. Tre er optaget på akademiet i Trondhjem.

Christine Due, der gik på Billedkunstlinien i 2015, har skrevet på I DO ART om sine tanker og oplevelser med at søge på Gerrit Rietveld Academie i Amsterdam: idoart.dk - en tur til Gerrit Rietveld Academie
(Christine kom ind på Kunstakademiet i Bergen og tog bacheloreksamen derfra i maj  2019.)

HøjreKolonne

Start på VERA
Efterårets kurser starter 19. august 2019 og løber til 20. december. Der er nogle få ledige pladser tilbage; du kan tilmelde dig her. Du er altid velkommen til at ringe til skolen og høre nærmere og evt. lave en aftale om at komme og besøge os.

Ud af huset
Fotoholdet deltog i festivallen for musik og poesi, ORDKLANG med fotografibaserede værker over fire dage fra d. 28.2. til 3.3. Andre deltagene kunstnere var bla Thure Lindhart, Søren Ulrik Thomsen, Martin Hall, Lars Hannibal og Githa Nørby. Fotoholdet deltager også i Copenhagen Photo Festival  6. juni – 16. juni.

visning

67% / 33%. Venstrekolonne 2/3 - Højrekolonne 1/3