FOTO II - fortsætter

Et kursus for dig der allerede kan de grundlæggende fotografiske teknikker og har arbejdet kunstnerisk med fotografi på højskole, daghøjskole eller lignende. Du skal have tid og selvdisciplin til at arbejde selvstændigt med dine foto-projekter, og du skal også have lyst til at bidrage til den fælles undervisningen på holdet, fx gennemgange, diskussioner, udstillinger osv..

Kurset sigter i høj grad på at du bliver klar til at søge ind på kunstneriske og fotografiske uddannelser. Mange fotouddannelser har ansøgningsfrister i slutningen af året eller meget tidligt efter nytår. Derfor ligger kurset fra slut september til december. I foråret efter kan du deltage i samtaler om optagelse fælles med Foto I (grundholdet).

vera kunstskole fotografi

Målet med kurset er først og fremmest at du udvikler og forfiner dit personlige fotografiske billedsprog, og sideløbende øver dig i at reflektere over dit arbejde og over fotokunst i det hele taget. Lærerne er klar til at udfordre dig med hver deres kunstneriske, teoretiske og tekniske input.

Vi satser på et lille hold hvor der arbejdes seriøst og intenst med fotokunst, og hvor vi opbygger et inspirerende fællesskab.

Som elev på Foto II har du adgang til:
- et veludstyret analogt mørkekammer (et af de eneste i København)
- højkvalitets negativ-scanner
- fotoprinter der kan lave billeder op til A2
- mulighed for studieoptagelse
- de fleste uger eget arbejdsbord sammen med holdet

Kurset løber over 12 uger fra 24. september til 14. december, med undervisning én til to gange om ugen. Prisen er 6.400 kr

Undervisere er Myne Søe-Pedersen, Luis Paredes og Kirstine Autzen (læs mere under 'undervisere')