Skolen VERA

VERA er en design- og kunstskole centralt i København. Vi tilbyder kurser i billedkunst, fotografi, beklædningsdesign og arkitektur/design. I foråret går kurserne fra januar til juni og i efteråret fra august til december.

VERA er en skole hvor du får plads til at arbejde med kunst, foto, arkitektur eller design i mange timer hver dag, alle ugens hverdage. Hvert år kommer en stor del af skolens elever ind på arkitektskoler, designskoler, beklædningsuddannelser, fotoskoler og kunstakademier i Danmark og udlandet. Det er drømmen og målet for de fleste på VERA.

Underviserne er engagerede, veluddannede og erfarne fagfolk som virkelig kender deres felt og som forstår at skabe et varieret og udviklende forløb for dig som elev. Det gælder uanset om du er en engageret begynder eller har arbejdet med kunst eller design tidligere.

Der går 60-80 elever på Vera. Langt de fleste er i begyndelsen af 20'erne, nogle få er ældre. Du skal være fyldt 18 år for at gå på skolen.

Vi har 900m2 lyse lokaler i Struenseegade på Nørrebro, tæt på busser og metrostation. Og vi har vores eget flotte galleri, Projektrum VERA, på Åboulevarden, hvor nuværende og gamle elever kan udstille.