Tilmelding

Vi starter efterårskurserne 17. august og fortsætter til 18. december. Der er faktisk blevet nogle få ledige pladser lige p.t. - også på Arkitektur & design - så skynd dig at ringe!

Udfyld tilmeldingsblanket med dit fulde navn og send den til skolen. Når vi har modtaget tilmeldingen kontakter vi dig angående betaling af depositum.

Tilmeldingsfrist
Der er ikke nogen sidste frist for tilmelding - hvis der ellers er plads på holdet, kan du tilmelde dig helt frem til kursusstart. Men flere af holdene kan det være fyldt op 3-4 måneder før kursusstart, måske endnu tidligere for Arkitektur & design. Så vent ikke for længe med at tilmelde dig.

Venteliste
Hvis holdet er overtegnet, kan du blive skrevet på en venteliste. Der er ofte nogle af de tilmeldte der melder fra, fx fordi de er kommet ind på en uddannelse. Så du har gode chancer for at komme på holdet, hvis du står blandt de første på ventelisten.

Depositum
Du skal først betale depositum når vi beder dig om det - det vil normalt ske pr. mail. Hvis du står på venteliste, skal du ikke betale depositum før vi kan tilbyde dig en plads.