Gå til hovedindhold
 

Grafisk Kommunikation

Du kan blive en del af et nyt hold grafisk design elever på VERA!

I efteråret 2023 vil der være opstart på en helt ny linje i grafisk kommunikation på VERA.

Her vi vil gennemgå de mange forskellige discipliner, som faget består af, såsom typografi, illustration, håndværk, komposition- og farvelære. Vi arbejder både analogt og digitalt. Vi idéudvikler og udforsker hvordan man med disse redskaber kan kommunikere og skabe identitet.

Forløbet er forberedende for dig, som har en drøm om at søge ind på en kreativ uddannelse såsom Det Kongelige Akademis Designskole, DMJX, Designskolen Kolding, Skolen for Visuel Kommunikation, Gerrit Rietveld Academie, etc. Men det kan også være et udgangspunkt for at du kan kaste dig ud i egne projekter eller bare få en fornemmelse af om du vil arbejde med grafisk design eller visuel kommunikation bagefter.

Ud over de dygtige faste undervisere som har en bred erfaring fra den kreative branche, vil du i løbet af semestret blive undervist af en række inspirerende gæstelærere, der vil dele ud af deres viden og metoder.

Vi vil arbejde konkret med design af f.eks. plakater, bogomslag og logoer men også træne vores visuelle blik med formgivningsopgaver af mere kunstnerisk karakter. Ord og tekst er en vigtig del af grafisk kommunikation, og du vil derfor også få mulighed for at prøve kræfter af med kreativ skrivning.

Hvert projekt afsluttes med en gennemgang – også kaldet kritik – og her vil vi i trygge rammer øve os i at tale om det arbejde vi får lavet.

Sammen vil vi rejse ind i den mangfoldige verden som grafisk kommunikation er!


Hvad er perioden?
14. August - 15. December (18 uger)

Er det nødvendigt at have erfaring med grafisk kommunikation for at gå på holdet?
Nej slet ikke. Vi sørger for at lære dig de redskaber der er nødvendige for at du kan løse de opgaver der bliver stillet i løbet er semesteret.

Hvordan er hverdagen på Vera?
Undervisningen foregår mandag-fredag kl. 9-15. Vi forventer du møder op, er nysgerrig, søger hjælp og vejledning fra både undervisere og dine meddeltagere og nyder at der på VERA er plads til at du slipper kreativiteten løs. Du kan også benytte skolens faciliteter efter i kl. 15 og i weekenderne.

Kontakt os hvis du er i tvivl om VERA passer til dig.


Find mere information her.

Tilmeld dig her.