Gå til hovedindhold

Om VERA

På VERA går der 65-80 unge - de fleste i begyndelsen af 20'erne. Mange forbereder sig til at søge ind på kreative og kunstneriske uddannelser: kunstakademier, designuddannelser, arkitektskoler osv. Du skal være fyldt 18 år for at gå her.

Her er plads til at arbejde med kreative og kunstneriske fag i mange timer hver dag, alle ugens hverdage. 

Undervisningstiden er normalt kl. 9-15. Vi har en nøgleordning, så du kan arbejde på dit værksted uden for undervisningstiden.

Et kursus på Vera er ikke nogen formel uddannelse, men vi er seriøse med undervisningen. De fleste kreative og kunstneriske uddannelser kender skolen som et godt sted at forberede sig, og de ved at der kommer nogle gode studerende fra Vera - de har efterhånden ret mange tidligere Vera-elever gående!

Vera skole for kunst & design

Vi har 900 kvadratmeter lyse lokaler i Struenseegade på Nørrebro, tæt på bus og metro. Og vi har vores eget udstillingssted/galleri, Projektrum VERA, på Åboulevarden 9C.

Vera er godkendt som daghøjskole af Københavns Kommune. Kultur- & Fritidsforvaltningen giver skolen støtte pr. deltager (fra København). Det betyder at deltagergebyret kan holdes på et overkommeligt beløb.

Navnet 'VERA' stammer fra skolens start på Halmtorvet i samme græsrodshus som VEsterbro RAdio – i 1985, så vi har eksisteret som skole i over 35 år.

Vi søger en dygtig og engageret billedkunstlærer til Københavns bedste kreative og kunstneriske daghøjskole. Her er højt til loftet og et levende undervisningsmiljø for unge. 

 

Lige nu søger vi på Vera desuden en deltidsunderviser til Billedkunst

Du er kunstner med kompetencer indenfor det digitale, installationskunst og performance. Du har bred viden om kunst og kunsthistorie og du kan tilrettelægge levende og afvekslende undervisning. Du kan endvidere tage med på studieture, og er med til at støtte op om skolens sociale liv generelt. 

Du er uddannet fra et kunstakademi og har erfaring fra egen praksis. Du er stabil og samarbejdsorienteret, og mestrer balancen i at kunne undervise på et højt fagligt niveau, samtidigt med at du har de pædagogiske kompetencer der skal til for at vejlede unge mennesker i 20'erne. 

Vi er en velfungerende daghøjskole på Nørrebro, med god søgning, engagerede og dygtige undervisere og 70-80 unge. De fleste har valgt at gå på VERA for at søge videre på kunstneriske og kreative uddannelser. Læs mere om os på veraskole.dk 

Stillingen er en deltidsstilling med en gennemsnitlig ugentlig arbejdstid på 21 timer. Stillingen er tidsbegrænset til foreløbig 2 år. Vi har brug for dig pr. 1. august. 

Løn og pension i henhold Uddannelsesforbundets overenskomst med FOAS (FOAS’s almene område). 

Ansøgning med CV og kunstfagligt portfolio sendes til skoleleder Richard Lehner på ril@veraskole.dk, senest fredag 20. maj 2022 kl. 12. Vi holder samtaler i uge 23.