Om VERA

VERA er en skole hvor der er plads til at arbejde med kreative og kunstneriske fag i mange timer hver dag, alle ugens hverdage. Kurserne løber fra januar til juni, eller fra august til december.

Skolen er både for de engagerede begyndere og for dem der har arbejdet med kunst eller design tidligere. Der går 60-80 elever på skolen ad gangen. Langt de fleste er i begyndelsen af 20'erne, nogle få er ældre. Du skal være fyldt 18 år for at gå her.

Et kursus på Vera er ikke nogen formel uddannelse, men vi er seriøse med det vi laver. De fleste kreative og kunstneriske uddannelser kender skolen som et godt sted at forberede sig til optagelsesprøverne, og som en skole hvor der kommer nogle gode studerende fra - de har efterhånden en hel del gående!

Vi har 900 kvadratmeter lyse lokaler i Struenseegade på Nørrebro, tæt på busser og metro. Og vi har vores eget galleri, Projektrum VERA, på Åboulevarden, hvor nuværende og gamle elever kan udstille.

Vera er godkendt som daghøjskole af Københavns Kommune. Kultur- & Fritidsforvaltningen giver skolen støtte pr. deltager (fra København). Det betyder at deltagergebyret kan holdes nede på et overkommeligt beløb.

Navnet 'VERA' stammer fra skolens start på Halmtorvet i samme græsrodshus som VEsterbro RAdio – i 1985, så vi har eksisteret som skole i mere end 30 år.