Gå til hovedindhold

Pris & Tilmelding

Forår 2022

Forårskurserne løber fra d. 17. januar til d. 17. juni 2022.

Alle fem linjer koster 13.800,- kr. for hele kurset

NB: Priserne gælder kun hvis du bor i Københavns Kommune og er selvforsørgende. Hvis ikke, læs her!

TILMELDING klik her! 
Brug tilmeldingsblanketten her på hjemmesiden. Udfyld med dit fulde navn (alle dine navne, af hensyn til evt. flybilletter til studierejsen). Vi sender dig en bekræftelse pr. mail, hvor vi beder dig om at betale depositum.

Tilmeldingsfrist
Der er ikke nogen sidste frist. Hvis der er plads på holdet, kan du tilmelde dig frem til kursusstart. Men flere af holdene kan være fyldt op 3-4 måneder før kursusstart, så vent ikke for længe.

Venteliste
Hvis der ikke er flere pladser på holdet, kan du blive skrevet på en venteliste. Der sker tit at nogle stykker melder fra, fx fordi de er kommet ind på en uddannelse. Så du har en pæn chance for at komme på holdet, hvis du står på venteliste.

Depositum / tilbagebetaling
Der er et depositum på 2.000 kr. Resten - 11.800 kr. - skal normalt betales en måned før kursusstart. Vi sender dig en frist pr. mail.

Hvis du melder fra senest 2 uger før kursusstart, kan du få tilbagebetalt depositum. Hvis du melder fra senere, beholder vi depositum. Hvis du melder fra efter kursusstart, er skolen berettiget til at kræve hele kursusprisen betalt.

Ingen SU
Et kursus på VERA giver ikke ret til SU. De fleste klarer sig ved at arbejde eftermiddag / aften, eller i weekender.

Kontakt os hvis du har spørgsmål