Pris & tilmelding

Efterårskurset 2017 starter 14. august og slutter 15. december.
Forårskurset 2018 starter 15. januar  og slutter 15. juni.

Alle linjer koster 12.800 kr for hele kurset - inkl. studierejse!

NB: Prisen gælder kun hvis du bor i Københavns Kommune og er selvforsørgende. Hvis ikke, se menupunkt 'Anden kommune / jobcenter'.

Tilmeldingsblanket finder du i menu'en til højre. Udfyld med dit fulde navn - alle dine navne, af hensyn til flybilletter til studierejsen. Vi sender dig en bekræftelse pr. mail, hvor vi beder dig om at betale depositum.

Tilmeldingsfrist
Der er ikke nogen sidste frist for tilmelding - hvis der ellers er plads på holdet, kan du tilmelde dig helt frem til kursusstart. Men flere af holdene kan være fyldt op 3-4 måneder før kursusstart, måske endnu tidligere for Arkitektur & design. Så vent ikke for længe med at tilmelde dig.

Venteliste
Hvis holdet er overtegnet, kan du blive skrevet på en venteliste. Der er ofte nogle af de tilmeldte der melder fra, fx fordi de er kommet ind på en uddannelse. Så du har gode chancer for at komme på holdet, hvis du står blandt de første på ventelisten.

Depositum / tilbagebetaling
Hvis der er plads på holdet, får du en mail om betaling af depositum på 2.000 kr. Restbeløbet 10.800 kr skal betales senest 14 dage før kursusstart. Hvis du melder fra senest 2 uger før kursusstart, kan du få tilbagebetalt depositum. Hvis du melder fra senere, beholder vi depositum. Hvis du melder fra efter kususstart, er skolen berettiget til at kræve hele kursusprisen betalt.

Ring eller mail til skolen hvis du har spørgsmål om tilmelding

tlf: 35 39 20 09
mail: adm@veraskole.dk