Facade med Karens udstilling

om Projektrum VERA

Projektrum VERA betyder at du som elev på Vera kan udstille de værker eller projekter som du arbejder med i undervisningen - i flotte rammer, i det 'offentlige rum'. Det giver et ekstra 'realisme'-boost til arbejdet på skolen. Det betyder at konkrete overvejelser om publikums oplevelse, og om formidling af tanker og æstetiske udtryk, bliver en del af undervisningen. Det er jo ret væsentligt for billedkunst, fotografi, performance osv.!

Med Projektrum VERA ønsker vi som skole at være en mere synlig del af den underskov af mindre gallerier og udstillingsteder der tegner kunstmiljøet i København - ved siden af de store museer og gallerier. Tjek Projektrummet ud her på siden - og kom til en udstilling og se selv!

Udover elevudstillinger og andre arrangementer står PVC [Post Vera Collective] for en række udstillinger og andre begivenheder i projektrum VERA. PVC er en kunstnerdrevet udstillingsplatform - bestående af gamle Vera-elever - der planlægger udstillinger og andre arrangementer i Projektrum VERA. PVC eksperimenterer med samtidskunst, koncerter og events med det formål at skabe et rum, hvor selv de mest usædvanlige projekter får mulighed for at blive realiseret.