Gå til hovedindhold

Undervisere

Luis Paredes, Billedkunstner, fotograf, uddannet fra Instituto Cultural Cabañas, Guadalajara, Mexico

Luis arbejder primært med fotografi: fotoinstallationer, fotoprojektioner og fotografiske objekter.

Hans værker har været udstillet på museer og gallerier i Danmark og udlandet samt på internationale kunstbiennaler som: Venedig Biennalen (1997 og 2005); Havana Biennal; Sao Paulo Biennal; Biennal Iberoamericana, Peru. Luis er repræsenteret i samlinger i Latinamerika, USA og Europa, og han har undervist i kunst og fotografi siden 1991.

Se eksempler på værker på:
Noorderlicht
Venedig Biennalen
Museo de Arte y Diseño Contemporáneo – Museum of Contemporary Art and Design

 

Myne Søe-Pedersen, Billedkunstner, fotograf, uddannet fraGerrit Rietveld Akademiet, Amsterdam, og Cooper Union School of Art, New York. 

Myne skriver om sit forhold til fotografiet:
"Hvad er et fotografi? En flade, et objekt eller virkelighed? Jeg er interesseret i det fotografiske landskab med alle dets forskydninger og kantede veje. Der er ikke én vej der er den rigtige, kun den personlige, da vi alle er forskellige.
Fotografiet er en genvej til at undersøge sin egen væren som menneske i denne verden. Det kan bruges til at stoppe op og tænke over livets spørgsmål, både ved at tage billeder og ved at kigge detaljeret på dem."

mynesoe.net
http://www.galerievangelder.com/artists/pedersen.html


Kirstine Autzen, kunstner, fotograf og skribent.

Kirstine udstiller værker, underviser og skriver om kunst og kunstneriske processer. I sit kunstneriske arbejde og i undervisningen er Kirstine særligt interesseret i fotografi som et rumligt fænomen og som noget, der blander sig med andre medier. Hun interesserer sig også for kultur og sansning, og er cand.mag. i visuel kultur.

www.kirstineautzen.dk
https://www.instagram.com/kirstineautzen/

VERA skole for kunst & design  •  Struenseegade 9, 1. th.  •  2200 København N  •  Tlf. (+45) 35 39 20 09  •      •  adm@veraskole.dk

VERA skole for kunst & designStruenseegade 9, 1. th.2200 København NTlf. (+45) 35 39 20 09

    •  adm@veraskole.dk