Gå til hovedindhold
 

Billedkunst A & B

På VERA bliver elever på Billedkunst fordelt ud på to hold, alt efter behov og erfaring. På Billedkunst A behøver du ikke at have forudgående billedkunstnerisk erfaring. Billedkunst B er et fortsætterhold, og her kræves det, at du allerede har gået på billedkunst A eller et andet billedkunstnerisk kursus forinden. Det kan f.eks være at du har været på et andet højskoleophold og derfor kan arbejde mere selvstændigt.

Linjerne har deres egne sider her:

Billedkunst A
Billedkunst B

Mere information om de to linjer:

Kan man kombinere de to?

Du kan tage et enkelt kursusforløb, men hvis du har mulighed for det, anbefaler vi at du tager to semestre i træk, med start på Billedkunst A og fortsættelse på Billedkunst B.

Laver begge linjer udstillinger?

Elever på både Billedkunst A og B vil deltage på de to store udstillinger der sættes op på VERA hvert semester; midtvejsudstillingen og afslutningsudstillingen. Derudover arrangeres der på begge hold løbende udstillinger i skolens udstillingsrum Projektrum VERA.

Optagelsessamtale

Når du har tilmeldt dig, vil vi gerne have en samtale med dig, så vi gensidigt kan afklare om kurset er det rigtige for dig. Her vil vi også tale om, hvorvidt din erfaring og behov passer bedst til holdet Billedkunst A eller Billedkunst B.

Ring eller skriv til skolen og aftal en tid. Hvis du ikke har mulighed for at komme fysisk, kan vi evt. i stedet have en dialog om optagelse via mail eller telefon. Tilmeldingen er først endeligt gældende efter samtalen og indbetaling af indmeldelsesgebyr.

Billedkunst Billedkunst Billedkunst Billedkunst Billedkunst Billedkunst Billedkunst Billedkunst Billedkunst Billedkunst Billedkunst Billedkunst Billedkunst Billedkunst Billedkunst Billedkunst Billedkunst Billedkunst Billedkunst Billedkunst Billedkunst Billedkunst