Gå til hovedindhold
 

Hvem er vi

ADMINISTRATION

Richard Lehner, S
kolens leder. Er oprindeligt uddannet designer og har i mange år undervist, bl.a på efterskole og Designskolen Kolding, samtidigt med at han var freelance designer. De sidste 10 år har han arbejdet med skoleledelse på kreative kunstneriske uddannelser. 

Line Fossar er uddannet lærer og tolk for døve og har i mange år beskæftiget sig med teater og fremstilling af smykker i ædelmetal. Line varetager det administrative arbejde bl.a koordinering af tilmeldinger, kommunikation med nuværende og kommende elever og mange andre opgaver.

Lærke Herbst, Skolens pedel og blæksprutte, Lærke er uddannet møbelsnedker og har haft en genbrugsbutik. Hos hende kan du få råd og vejledning, eller låne noget værktøj.


FOTOGRAFI
 
Luis Paredes
, Billedkunstner, uddannet fra Instituto Cultural Cabañas, Guadalajara, Mexico. Luis's værker har været udstillet på museer og gallerier i Danmark og udlandet samt på internationale kunstbiennaler. Han er repræsenteret i samlinger i Latinamerika, USA og Europa, og han har undervist i kunst og fotografi siden 1991.

Myne Søe-Pedersen, Billedkunstner, uddannet fra Gerrit Rietveld Akademie, Amsterdam, og Cooper Union School of Art, New York. Myne arbejder med eksperimenterende fotografi og hendes arbejde er en udforskning af sammenhængen mellem tid, rum og perception, -hvor hun til stadighed inspireres af fotografiens historie og fototeknikker. Myne har udstillet utallige steder i ind- og udland gennem mere end 20 år.


ARKITEKTUR & DESIGN

Åsa Nyman, Industriel designer, uddannet ved Danmarks Designskole og The Design Academy i Holland.

Mogens Ulderup, Arkitekt maa, uddannet ved Kunstakademiets Arkitektskole 2002. Mogens arbejder i krydsfeltet mellem kunst og arkitektur og har udstillingsstedet Prospekt på Vesterbro for fotografi og rum. Mogens er optaget af hvordan vi alle lever med og ser på arkitektur. Medlem af bestyrelsen for Docomomo Danmark, forening til bevarelse af modernistisk arkitektur.


BEKLÆDNING 

Lone Mosgaard, Designer, uddannet fra Designskolen Kolding, Linjen for Beklædningsdesign. Efterfølgende har Lone arbejdet i længere perioder i Japan, Hawaii og Indien som designer.  Udover at undervise arbejder Lone som designer og projektkoordinator hos JMH-Tegnestue i Holte, hvor hun designer beklædning, møbler, lamper og tekstilprint.

Rikke Holm Tjagvad, Håndarbejdslærer og Tekstilhåndværker fra Hellerup Textilseminarium. Rikke har en bred formidlingsbaggrund, dels fra andre design- og højskoler og dels fra reklamebranchen. Sideløbende arbejder Rikke som konstruktør og produktionsassistent for forskellige virksomheder og designere.


BILLEDKUNST A

Søren Hüttel, billedkunstner, uddannet i 2003 fra Det Fynske Kunstakademi og 2005 fra Glasgow School of Art. Søren har en omfattende udstillingspraksis og arbejder bredt med skulptur, installation og maleri og har lavet en del større udsmykninger. Han er medlem af bestyrelsen på Det Fynske Kunstakademi og Billedkunstnernes Forbund og Akademiraadet og er herudover en del af censorkorpset på Det Kongelige Danske Kunstakademi. Mere om Sørens arbejde her.  

Jesper Carlsen, billedkunstner, uddannet fra Det Fynske Kunstakademi i 2006. Har udstillet i ind- og udland og i en årrække undervist i 3D og digital kunst. Jesper har været medlem af udstillingsrummet Koh-i-noor (2008-2014) og er stifter af udstillingsstedet Faroe Islands Contemporary. Er repræsenteret hos Martin Asbæk Gallery. Jesper har  en praksis der dækker mange medier, men han arbejder hovedsageligt indenfor 3D animation. Jespers værker kan blandt andet ses her.


BILLEDKUNST B

Thorgej Steen Hansen, Billedkunstner, uddannet fra det Kgl. Danske Kunstakademi i 2004. Thorgej arbejder inden for flere medier med specielt fokus på tegning, maleri, collage, tekst, koncept  og installation. Han har udover egen praksis været aktiv i flere kunstnergrupper, heriblandt kunstnerkollektivet Selvsving, Zedamator og Stereo Metrik Total. Har også været initiativtager, arrangør og kurator på en lang række udstillinger i ind- og udland. Se Thorgejs arbejder her.

Christian Schmidt Rasmussen, Billedkunstner, uddannet på det Kgl Danske Kunstakademi 1992. Lektor ved det Jyske Kunstakademi 1998 - 2001. Medlem Statens Kunstfonds udvalg 2011 - 2014.  Soloudstillinger på Overgaden 2010, Galleri Nicolai Wallner, København, 2007; Århus Kunstbygning, Århus, 2004; Pink Summer, Genova, 2000; Ten In One Gallery, Chicago, 1998; Kunsthallen Nikolaj, København, 1995 og Baghuset Galleri, København, 1991. Hans værker har desuden været vist på Kunsthal Charlottenborg,  Prag Biennalen, Badischer Kunstverein, Louisiana, Humlebæk og Sophienholm . Se nogle af Christians værker her.


GRAFISK KOMMUNIKATION

Cecilie Askov, Grafisk designer og Art director, har en BA fra DMJX i grafisk design og en MA fra Det Kongelige Akademi i skriftdesign. Cecilie arbejder både med klassiske grafiske opgaver såsom bog- og logodesign men udarbejder også visuelle strategier for brands indenfor kunst, kultur og mode. Eksempler på hendes arbejde kan ses her.